ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


  • Οι συμμετέχοντες αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο "Santorini Experience", με τον επίσημο αερομεταφορέα της διοργάνωσης, τη Ryanair. Κλείστε την πτήση σας εδώ.
  • Όσοι επιλέξουν να φτάσουν ακτοπλοϊκώς στο νησί θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν για ακόμη μία χρονιά με την ασφάλεια και την άνεση της Blue Star Ferries. Η κορυφαία ελληνική εταιρεία επιβατηγού ναυτιλίας προσφέρει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τα οχήματα σε όσους επισκεφθούν τη διοργάνωση και το νησί από την 1η έως και τις 10 Οκτωβρίου 2018. Το κάθε άτομο που έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δικαιούται την ίδια έκπτωση και για 3 επιπλέον άτομα (εφόσον είναι συνοδοί του) ή για 4 άτομα (αν αποτελούν οικογένειά του).
  • Παράλληλα, η άκρως δελεαστική προσφορά της Avance, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες στο 4ο “Santorini Experience” να κάνουν την κράτησή τους, για όποιο όχημα επιλέξουν για τις μετακινήσεις τους στο νησί με έκπτωση 30% επί του επίσημου καταλόγου, έως τις 30 Ιουνίου. Αντίθετα από την 1η Ιουλίου και μέχρι τη διοργάνωση οι κρατήσεις θα έχουν έκπτωση 15%. Σε ότι αφορά τις κρατήσεις, υπάρχουν δύο τρόποι για τους συμμετέχοντες, καθώς θα πρέπει να στείλουν email στο sales@avance.gr ή να καλέσουν στο 210-9011300.
  • Το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης, Vita N Travel, σας προσφέρει ειδικά πακέτα μεταφοράς και διαμονής για την περίοδο του “Santorini Experience” (5-7 Οκτωβρίου). Μάθετε περισσότερα με κλικ εδώ: http://vitantravel.gr/santorini-experience/
  • Τέλος, το Assyrtico Wine Restaurant Café προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες του “Santorini Experience” έκπτωση 20% επί του μενού!
  • Το DNA Travel, ο Επίσημος Συνεργάτης Μεταφορών, προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες την μεταφορά τους από/προς τα ξενοδοχεία ή από/προς το αεροδρόμιο/λιμάνι στην τιμή των 30€ (μέχρι 4 άτομα, +5€ για κάθε έξτρα άτομο). Κλείστε την μεταφορά σας μέσω email στα info@dnatravel.gr & info@dnatravelgreece.com ή καλέστε στα +306972245343, +306980027609, +302286021179.
SANTORINI EXPERIENCE

Η απόλυτη αθλητική εμπειρία έρχεται για 5η συνεχή χρονιά σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, τη Σαντορίνη, στις 4-6 Οκτωβρίου 2019! Ο Δήμος Θήρας και o Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.)...
Περισσότερο Experience

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ


Δήλωσε Συμμετοχή