ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


H Ryanair, ως επίσημος αερομεταφορέας της διοργάνωσης θα προσφέρει μοναδικές τιμές για τα αεροπορικά σας εισιτήρια προς Σαντορίνη από 19.99€. Οι τιμές αυτές θα είναι διαθέσιμες να τις κλείσετε από τις 30 Ιουνίου για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Οκτώβριο και ισχύουν μόνο για την συμμετοχή σας στο Santorini Experience. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για να εκμεταλλευτούν τις πραγματικά απίστευτα χαμηλές τιμές μπαίνοντας στο www.ryanair.com.

50% ΕΚΠΤΩΣΗ για κάθε συμμετέχοντα με την οικογένειά του!

Οι συμμετέχοντες, οι συνοδοί τους αλλά και οι θεατές του «Santorini Experience» θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν για ακόμα μια χρονιά με την ασφάλεια και την άνεση της Blue Star Ferries. Η κορυφαία ελληνική εταιρεία της επιβατηγού ναυτιλίας θα προσφέρει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τα οχήματά σε όσους επισκεφτούν την διοργάνωση και το νησί από τις 2 έως και τις 13 Οκτωβρίου.

Συνδυάστε την άθληση με τον τουρισμό και εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο την διαμονή σας σε έναν από τους χορηγούς φιλοξενίας της διοργάνωσης. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα προνομιακά πακέτα διαμονής μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο VitaNTravel και να επισκεφθείτε τη σελίδα: www.vitantravel.gr

(Κλείστε το αεροπορικό σας εισιτήριο, το δωμάτιο σας, την μεταφορά σας ή το όχημα σας με ειδικές τιμές από την Avance Rent a Car και την διαμονή σας στην Αθήνα, στο Wyndham Grand Athens, με την βοήθεια των ειδικών της VitaNtravel!

SANTORINI EXPERIENCE

Η απόλυτη αθλητική εμπειρία έρχεται σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, τη Σαντορίνη, στις 5-7 Οκτωβρίου, 2018! Ο Δήμος Θήρας και o Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.)...
Περισσότερο Experience

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ


Δήλωσε Συμμετοχή