ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


Όσοι επισκεφτούν τη Σαντορίνη ακτοπλοϊκώς, για το 6ο “Santorini Experience”, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν για ακόμη μία χρονιά με την ασφάλεια και την άνεση της Blue Star Ferries, του επίσημου χορηγού της διοργάνωσης. Η κορυφαία ελληνική εταιρεία επιβατηγού ναυτιλίας προσφέρει έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, από Πειραιά, Κυκλάδες & Δωδεκάνησα προς Σαντορίνη με επιστροφή και 30% στα οχήματα σε όσους επισκεφτούν τη διοργάνωση και το νησί για το διάστημα από 30/09/2020 – 10/10/2020. Το κάθε άτομο που έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δικαιούται την ίδια έκπτωση για 3 επιπλέον άτομα.

 

Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση των εισιτηρίων, οι συμμετέχοντες αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν έγκαιρα, τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρησή, με τα ακόλουθα λιμενικά γραφεία:
Πειραιάς: GELASAKIS SHIPPING & TRAVEL, τηλ. 210 4222440
Σαντορίνη: DAKOUTROS TRAVEL, τηλ. 22860 22201

 

Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης του πλοίου δεν θα είναι δυνατή η παροχή της έκπτωσης.

 

 

Η Avance δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες του 6ου “Santorini Experience” να κάνουν την κράτησή τους, για όποιο όχημα επιλέξουν για τις μετακινήσεις τους στο νησί, κατά την περίοδο της διοργάνωσης, με έκπτωση 15% επί του επίσημου καταλόγου. Σε ότι αφορά τις κρατήσεις, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν το email τους στο reserv(at)avance.gr

SANTORINI EXPERIENCE

Ο Δήμος Θήρας και o Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) σε συνεργασία με τη βραβευμένη Active Media Group διοργανώνουν το Santorini Experience, το οποίο περιλαμβάνει κολύμβηση open water στο Αιγαίο Πέλαγος και τρέξιμο κατά μήκος της Καλντέρας.
Περισσότερο Experience